Giriş Kayıt
Cengiz Coşkun

Cengiz Coşkun (37)


Oyuncu

Cengiz Coşkun, 28 Nisan 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Fetih 1453 (2012), Diriliş Ertuğrul (2014), Dağ (2012), (2015) Çekmeceler (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
7.2 (20 Oy)
  • Currently 144/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çekmeceler
2015 33 Dram Oyuncu 7.0 915
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 18,197
2012 30 Aksiyon Oyuncu 7.1 54,752
2012 30 Macera Oyuncu 8.0 17,468
2005 Romantik Oyuncu 6.1 15
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,699) The 100 (1,797) Black Mirror (1,797) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,690) Swamp Thing (1,643) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019