Giriş Kayıt
Jay Weber

Jay Weber


Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Jay Weber, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapım Tasarımcısı 4.2 6,416
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.2 1,404
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.9 5,361
2011 Gerilim Yapım Tasarımcısı 6.0 52
2007 Komedi Sanat Bölümü 4.8 259
2007 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.3 832
2005 Komedi Set Dekoratörü 6.5 863
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019