Giriş Kayıt
Tom DiNardo

Tom DiNardo


Oyuncu, Casting

Tom DiNardo, Jersey City, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, casting.

Doğum Yeri: Jersey City, New Jersey, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 429
2019 Dram Oyuncu 7.0 65,464
2017 Dram Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu
Casting
4.3 49
2011 Komedi Oyuncu 3.0 2,879

Beloved
2006 Müzikal Oyuncu 6.4 7,369
2006 Korku Oyuncu 3.8 507
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019