Giriş Kayıt
Diane Timmons

Diane Timmons


Yapımcı

Diane Timmons, yapımcı.

Dark Mirror (2007), (2009) Çalınan Hayatlar (2009), (2016) Patient Seven (2016), (2014) Mercenaries (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Çeşitli 4.9 2,175
2016 Kısa Metraj Çeşitli    
2015 Aile Çeşitli 4.6 283
2015 Korku Çeşitli 3.6 1,936
2014 Aksiyon Çeşitli 3.7 2,051
2014 Korku Çeşitli 5.0 232
2013 Dram Yapımcı 4.0 896
2013 Suç Çeşitli 4.7 178

Paranormal Film
2013 Komedi Çeşitli 2.2 823
2012 Korku Çeşitli 3.4 715
2012 Aksiyon Çeşitli 2.3 244
2011 Aksiyon Çeşitli 5.3 68

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Çeşitli 6.2 5,103
2007 Korku Çeşitli 4.8 1,284

Acımasız
2007 Suç Çeşitli 3.7 847
2006 Komedi Çeşitli 4.5 182
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019