Giriş Kayıt
Diane Timmons

Diane Timmons


Yapımcı

Diane Timmons, yapımcı.

Dark Mirror (2007), (2009) Çalınan Hayatlar (2009), (2016) Patient Seven (2016), (2014) Mercenaries (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Çeşitli 4.9 2,126
2016 Kısa Metraj Çeşitli    
2015 Aile Çeşitli 4.6 275
2015 Korku Çeşitli 3.6 1,912
2014 Aksiyon Çeşitli 3.7 2,029
2014 Korku Çeşitli 5.0 225
2013 Dram Yapımcı 4.0 890
2013 Suç Çeşitli 4.6 173

Paranormal Film
2013 Komedi Çeşitli 2.2 813
2012 Korku Çeşitli 3.4 710
2012 Aksiyon Çeşitli 2.3 241
2011 Aksiyon Çeşitli 5.3 66

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Çeşitli 6.2 5,058
2007 Korku Çeşitli 4.8 1,265

Acımasız
2007 Suç Çeşitli 3.7 841
2006 Komedi Çeşitli 4.5 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018