Giriş Kayıt
Mai Kadowaki

Mai Kadowaki (42)


Oyuncu

Mai Kadowaki, 07 Eylül 1980 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mai Kadowaki
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1980
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: Maita
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 39 Animasyon Oyuncu 8.0 2,503
2017 Animasyon Oyuncu 5.7 322
2017 37 Animasyon Oyuncu 7.4 3,004
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,035
2013 Animasyon Oyuncu 5.7 35
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,305
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 189
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 483
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2010 30 Animasyon Oyuncu 6.7 1,665
2008 Animasyon Oyuncu 5.8 473
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 327
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 102
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 145
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 474
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 5,917
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 48
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 376
2004 Animasyon Oyuncu 5.9 47
2003 23 Animasyon Oyuncu 3.8 429
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022