Giriş Kayıt
Ben Thomas Holley

Ben Thomas Holley


Ben Thomas Holley,

Fury (2014), Teksas Katliamı: Başlangıç (2006), Pasta (2014), Vur ve Kaç (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alçak Arabalar
2016 Dram 0 5.7 1,857

Batı Dünyası
2016 Dram 0 8.8 331,505

Kötü Komşular 2
2016 Komedi 0 5.7 100,573

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku 0 4.6 22,046

Pasta
2014 Dram 0 6.4 32,806
2014 Aksiyon 0 7.6 376,469
2014 Dram 0 7.6 15,987
2013 Gerilim 0 5.7 4,963

Vur ve Kaç
2012 Aksiyon 0 6.1 32,243

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon 0 8.4 1,367,082

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon 0 6.8 305,342

Savaş Atı
2011 Dram 0 7.2 134,861

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 363,288
2011 Gizem Çeşitli 7.0 318,364

13. Gün
2009 Korku Çeşitli 5.6 87,923

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku 0
Çeşitli
5.9 63,553

Friday Night Lights 1
2006 Dram Çeşitli 8.7 50,440
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019