Giriş Kayıt
Jedediah Shoemaker

Jedediah Shoemaker (36)


Kameraman, Oyuncu

Jedediah Shoemaker, 02 Ekim 1982 Sarasota, Florida, ABD doğumlu kameraman, oyuncu.

Razortooth (2007), (2007) Dirty Sexy Money (2007), (2008) Just Add Water (2008), (2007) Women's Murder Club (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1982
Doğum Yeri: Sarasota, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Jedidiah Shoemaker | Jed Shoemaker
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın İçinde
2014 32 Aksiyon Kameraman 5.8 61,062
2012 30 Dram Kameraman 5.7 5,650
2011 29 Biyografi Kameraman 6.9 23
2010 28 Aksiyon Kameraman 4.3 423
2009 27 Komedi Kameraman 5.2 1,034
2008 26 Korku Kameraman 5.6 2,251

Üşütük Kafalar
2008 26 Aksiyon Kameraman 7.0 295,075
2008 26 Dram Kameraman
Oyuncu
6.5 3,964
2008 26 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.7 2,817
2007 25 Aksiyon Kameraman 3.8 596
2007 Korku Kameraman 5.2 2,161
2007 Suç Kameraman 7.3 2,183
2007 25 Korku Kameraman 4.0 817

Artan Etki
2007 25 Dram Kameraman 5.0 649
2007 25 Aksiyon Kameraman 5.3 1,146
2007 25 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.8 76
2007 25 Dram Kameraman 6.0 180
2007 Suç Kameraman 6.3 186
2007 Dram Kameraman 7.3 11,165
2007 Komedi Kameraman 6.6 29,049
2005 Dram Kameraman 8.1 4,640
2001 Aksiyon Kameraman 8.4 163,610
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019