Giriş Kayıt
Todd Giroux

Todd Giroux


Editör, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Todd Giroux, editör, yapım yöneticisi, yapımcı.

Numb (2007), Pali Road (2015), Dışarıda ve Tehlikede (2008), Ben Bruce Lee'yim. (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tood Giroux
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 7.0 10,013
2017 Dram Yapımcı 6.4 3,438
2016 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.6 12,821
2016 Komedi Yapımcı 6.1 6,288
2016 Aksiyon Yapımcı 6.2 14,050
2016 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 3,160
2016 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 29
2016 Aksiyon Yapımcı 4.8 2,259
2016 Korku Oyuncu
Yapımcı
Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
4.1 1,556
2016 Aksiyon Yapımcı 4.6 5,748

Ormana Doğru
2015 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 16,320
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 3,821
2015 Dram Editorial Department 7.4 4,808
2015 Dram Yapımcı 6.2 1,386
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 1,416
2014 Komedi Editorial Department
Yapımcı
5.8 228

Haklı Şüphe
2014 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 17,443
2013 Belgesel Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.8 158
2013 Aksiyon Editorial Department 4.0 658
2013 Aile Yapımcı
Editorial Department
4.6 363
2013 Belgesel Yapım Yöneticisi
Editorial Department
6.8 157
2012 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 54,681

Philadelphia Deneyi
2012 Macera Editorial Department 4.1 2,219
2012 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Çeşitli
4.3 987

Ben Bruce Lee'yim.
2012 Belgesel Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.5 3,430

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 5,884

İşkence
2010 Korku Editorial Department 5.5 6,950
2010 Gizem Yapım Yöneticisi 5.2 156
2010 Dram Editorial Department 4.5 676
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.4 546
2010 Aksiyon Editorial Department 5.2 3,871
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi
Editorial Department
8.0 3,134
2009 Bilim-Kurgu Editorial Department 4.2 1,502

Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Editorial Department 4.7 3,954
2009 Macera Yapım Yöneticisi
Editorial Department
6.2 960
2009 Aksiyon Editorial Department 4.1 441
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 384
2009 Dram Editorial Department 5.6 1,752
2009 Aksiyon Editorial Department 3.8 271

Kişisel Etkiler
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 7,893

Kasırga Vadisi
2009 Dram Editorial Department 4.2 335
2009 Fantastik Editorial Department 4.7 1,684
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 1,777
2008 Fantastik Editorial Department 3.9 1,777
2008 Dram Editorial Department 5.0 617
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.0 3,955

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Editorial Department 4.8 6,065
2008 Dram Editorial Department 3.7 697
2008 Fantastik Editorial Department 3.4 610

Savaş Sanatı: İntikam
2008 Aksiyon Editorial Department 4.3 3,382

Deniz Canavarı
2008 Korku Çeşitli 4.3 1,181
2008 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 594

Zehirli Sarmaşık 4
2008 Dram Editorial Department 4.4 1,832
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi 4.9 265

Fırtına Hücresi
2008 Aksiyon Editorial Department 4.2 606
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 671
2008 Dram Çeşitli 4.1 163
2008 Korku Editorial Department 4.1 1,673

İki Sarışın Şimdiden Alışın
2008 Komedi Editorial Department 2.9 3,339
2007 Bilim-Kurgu Editorial Department 4.4 694

İsyan
2007 Aksiyon Editorial Department 6.7 13,777

Belalı Çanta
2007 Komedi Editorial Department 4.9 1,897
2007 Dram Editorial Department 5.0 1,166

Aşkın Müziği
2007 Dram Çeşitli 6.2 381

Uzaylı Ajan
2007 Aksiyon Editorial Department 4.1 1,160

Acımasız Plan
2007 Suç Editorial Department 5.5 207
2007 Dram Editorial Department 6.7 7,812
2007 Dram Editorial Department 5.4 226

Yalnız Kalınca
2007 Dram Editorial Department 5.2 1,201
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,817
2006 Gerilim Çeşitli 5.6 261
2006 Komedi Editorial Department 5.0 656

Kızkardeşler
2006 Suç Editorial Department 3.9 1,260
2006 Dram Editorial Department 5.1 203

Ateş Çemberi
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.0 214
2006 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 876
2006 Bilim-Kurgu Editorial Department 3.3 729
2006 Korku Yapım Yöneticisi 3.5 511

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.1 837

Ölüme 12 Saat Kala
2006 Suç Çeşitli 5.1 207
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.4 5,919
2005 Suç Yapım Yöneticisi 5.3 209
2005 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 942
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 295
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 241
2004 Yapım Yöneticisi 7.5 547
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019