Giriş Kayıt
Jolly Abraham

Jolly Abraham


Oyuncu

Jolly Abraham, oyuncu.

Gitme (2005) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Oyuncu 6.5 102,959
2013 Komedi Oyuncu 6.9 469
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 32
2009 Dram Oyuncu 7.1 2,528

Gitme
2005 Dram Oyuncu 6.9 69,343
1999 Suç Oyuncu 8.0 65,983
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019