Giriş Kayıt
Manolito Ampon

Manolito Ampon


Sesler, Kameraman, Oyuncu

Manolito Ampon, sesler, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Manoy Ampon | Ampon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 5.6 130
2015 Dram Çeşitli 5.8 225
2015 Dram Çeşitli 6.4 202
2015 Biyografi Çeşitli 6.6 183
2014 Aksiyon Çeşitli 4.5 141
2014 Suç Çeşitli 6.9 53
2014 Komedi Çeşitli
Sesler
7.4 664
2014 Komedi Çeşitli 7.5 100
2014 Komedi Çeşitli 5.9 51
2014 Dram Çeşitli 7.0 411
2014 Komedi Çeşitli 6.4 349
2013 Korku Çeşitli 5.9 195
2013 Komedi Çeşitli 5.4 46
2013 Dram Çeşitli 6.7 124
2013 Komedi Çeşitli 6.8 62
2013 Komedi Çeşitli 6.7 210
2013 Dram Çeşitli 7.4 149
2013 Komedi Çeşitli 7.0 118
2013 Komedi Çeşitli 6.6 281
2013 Komedi Çeşitli 7.3 345
2013 Komedi Çeşitli 5.5 62
2012 Komedi Çeşitli 5.5 225
2012 Komedi Çeşitli
Kameraman
6.1 235
2012 Komedi Çeşitli 5.6 157
2012 Dram Çeşitli 6.4 38
2012 Korku Çeşitli 6.4 190
2012 Romantik Çeşitli 6.7 48
2012 Komedi Çeşitli 6.7 51
2012 Komedi Çeşitli 5.8 163
2012 Komedi Çeşitli 6.8 30
2012 Dram Çeşitli 6.3 209
2011 Korku Çeşitli 5.9 65
2011 Komedi Çeşitli 6.9 77
2011 Komedi Çeşitli 5.0 207
2011 Dram Çeşitli 6.3 244
2011 Komedi Çeşitli
Oyuncu
7.1 53
2011 Dram Çeşitli 7.6 57
2011 Dram Çeşitli 7.4 68
2011 Dram Çeşitli 5.5 137
2011 Komedi Çeşitli 6.5 36
2011 Komedi Çeşitli 5.6 150
2011 Komedi Çeşitli 6.5 58
2010 Dram Kameraman 5.5 70
2010 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.7 360
2010 Dram Çeşitli 6.2 63
2010 Komedi Kameraman 6.4 46
2010 Komedi Kameraman 6.4 54
2010 Dram Sesler 5.4 142
2009 Dram Sesler 6.0 46
2009 Komedi Sesler 4.4 75
2008 Dram Sesler 5.8 37
2006 Komedi Oyuncu 6.8 69
2005 Komedi Sesler 8.2 9
2004 Dram Sesler 6.6 448
1997 Dram Çeşitli 7.9 42
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019