Giriş Kayıt
Shiloe Swisher

Shiloe Swisher


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Bölümü

Shiloe Swisher, görsel efekt, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 21,031
2013 Komedi Animasyon 6.6 4,627

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,135,694

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 124,713

Satılık Ruh
2010 Korku Görsel Efekt 4.8 18,072
2010 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 7
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018