Giriş Kayıt
Laurent Juillet

Laurent Juillet


Müzisyen, Müzisyen

Laurent Juillet, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Müzik 6.7 64
2015 Animasyon Müzik 7.6 446
2014 Müzik 5.3 203
2013 Komedi Müzik 4.4 193
2013 Müzik 6.0 43
2012 Tarihi Müzik 5.3 63
2012 Belgesel Müzik 6.7 5,624

Sihirli Kitaplar
2009 Animasyon Müzik 6.7 701
2009 Belgesel Müzik 6.7 170
2008 Animasyon Müzik 8.3 877
2007 Komedi Müzik 5.6 189
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019