Giriş Kayıt
Shibani Bathija

Shibani Bathija


Senarist

Shibani Bathija, senarist.

Benim Adım Khan (2010), Fanaa (2006), Kabhi Alvida Naa Kehna (2006), Kidnap (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist    

Benim Adım Khan
2010 Dram Senarist 8.0 88,963
2008 Suç Senarist 4.6 2,071
2006 Dram Senarist 6.1 16,493
2006 Dram Senarist 7.2 28,236
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019