Giriş Kayıt
Goran Bogdan

Goran Bogdan (42)


Oyuncu

Goran Bogdan, 01 Ekim 1980 doğumlu oyuncu.

Otac (2020), The Last Panthers (2015), Sonja i bik (2012), Number 55 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1980
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 40 Dram Oyuncu 6.7 159
2020 40 Gerilim Oyuncu 4.9 248
2020 40 Dram Oyuncu 8.5 34
2020 40 Dram Oyuncu 7.6 2,683
2020 Suç Oyuncu 7.3 1,187
2019 39 Dram Oyuncu 5.1 177
2019 Suç Oyuncu 7.8 2,421
2018 38 Komedi Oyuncu 6.4 694
2018 Dram Oyuncu 9.0 3,036
2018 38 Dram Oyuncu    
2018 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 12
2017 37 Dram Oyuncu 5.5 339
2017 37 Komedi Oyuncu 5.5 1,571
2017 Suç Oyuncu 8.9 11,548
2017 37 Dram Oyuncu 6.1 115
2016 36 Dram Oyuncu 6.3 817
2016 36 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 43

Bizde Hergün
2015 35 Dram Oyuncu 6.5 180
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,344
2014 34 Dram Oyuncu 6.5 619
2014 34 Dram Oyuncu 6.2 417
2014 34 Savaş Oyuncu 6.9 1,554
2014 Suç Oyuncu 8.9 373,273
2013 33 Komedi Oyuncu 5.2 397
2013 33 Komedi Oyuncu 6.7 4,303

Goltzius ve Pelikan Kumpanyası
2012 32 Biyografi Oyuncu 6.5 1,278
2012 32 Komedi Oyuncu 6.9 2,244
2010 30 Suç Oyuncu 6.1 233
2008 28 Dram Oyuncu 6.1 384
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022