Giriş Kayıt
Barbara Sebring-Forman

Barbara Sebring-Forman


Oyuncu, Casting

Barbara Sebring-Forman, oyuncu, casting.

Para Çaydanlığı (2012), Hits (2014), Days and Nights (2014), Alex Hakkında (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi 0 5.8 1,696

Alex Hakkında
2014 Dram 0 6.4 6,589
2014 Komedi 0 4.7 851
2013 0 4.5 394

Para Çaydanlığı
2012 Komedi 0 6.4 13,579
2012 Dram Oyuncu 5.7 197

Barış, Aşk Ve Anlaşmazlık
2011 Komedi Oyuncu 5.9 7,348
2010 Suç Oyuncu 5.4 1,036
2009 Korku Oyuncu
Casting
Çeşitli
3.9 10

Özgür Woodstock
2009 Komedi Oyuncu 6.7 26,871
2006 Komedi Casting
Çeşitli
5.0 1,264
1987 Dram 0
3.4 339
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019