Giriş Kayıt
Dug Calder

Dug Calder


Animasyon

Dug Calder, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon    

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 288,134
2013 Animasyon Animasyon 6.5 286

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 192,836

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 40,152
2008 Animasyon Animasyon 7.7 11,131
2007 Animasyon Animasyon 8.3 9,357

Fare Şehri
2006 Animasyon Animasyon 6.6 97,499

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Animasyon 7.5 110,677
2003 Animasyon Animasyon 8.0 1,234
2002 Animasyon Animasyon    

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Animasyon 7.0 157,326
1995 Animasyon 8.2 32,464
Dizi Altyazıları
The 100 (3,028) Castle Rock (2,429) Better Call Saul (2,229) La casa de papel (2,055) Sharp Objects (1,170) Preacher (1,147) Vikings (1,131) The Sinner (1,096) Westworld (921) Friends (915)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018