Giriş Kayıt
David Scheunemann

David Scheunemann


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

David Scheunemann, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Soysuzlar Çetesi (2009), Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Hayalet Yazar (2010), Hazine Avcıları (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.8 374,721

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 147,326
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 110

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 249,131

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 375,922

Hazine Avcıları
2014 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 117,049

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 325,046
2012 Korku Sanat Yönetmeni 4.1 18,049

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 98,056

Hayalet Yazar
2010 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 147,769

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.4 64,297

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Sanat Yönetmeni 8.3 1,107,713

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 64,846
2006 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 279
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019