Giriş Kayıt
Elza Kroonenberg

Elza Kroonenberg


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Elza Kroonenberg, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 146
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 1,340
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 271
2015 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.7 87
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 2,461
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 5.9 307
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 5,241
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 1,977
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 7,798
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 13,530
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018