Giriş Kayıt
Elza Kroonenberg

Elza Kroonenberg


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Elza Kroonenberg, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 142
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 1,273
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 224
2015 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.7 85
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 2,429
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 5.9 304
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 5,177
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 1,956
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 7,718
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 13,421
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018