Giriş Kayıt
Will Churchill

Will Churchill


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Will Churchill, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Will Lamb Biryani | William of Westminster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 33
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 194
2014 Belgesel Kameraman 8.4 389
2011 Belgesel Kameraman 8.5 315
2009 Belgesel Kameraman 7.3 160
2009 Belgesel Kameraman 8.4 39
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.5 805
2002 Komedi Kameraman 8.7 96,709
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018