Giriş Kayıt
Will Churchill

Will Churchill


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Will Churchill, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Will Lamb Biryani | William of Westminster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 90
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 199
2014 Belgesel Kameraman 8.4 652
2011 Belgesel Kameraman 8.4 498
2009 Belgesel Kameraman 7.2 168
2009 Belgesel Kameraman 8.2 47
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 931
2002 Komedi Kameraman 8.7 97,382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018