Giriş Kayıt
Will Churchill

Will Churchill


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Will Churchill, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Will Lamb Biryani | William of Westminster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 97
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 201
2014 Belgesel Kameraman 8.4 671
2011 Belgesel Kameraman 8.4 502
2009 Belgesel Kameraman 7.2 170
2009 Belgesel Kameraman 8.2 47
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 932
2002 Komedi Kameraman 8.7 98,299
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019