Giriş Kayıt
Marcin Sztabinski

Marcin Sztabinski (43)


Oyuncu

Marcin Sztabinski, 01 Ocak 1976 Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1976
Doğum Yeri: Polonya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 107
2017 41 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 63
2016 40 Komedi Oyuncu 5.6 164
2016 40 Dram Oyuncu 7.7 3,544
2015 39 Dram Oyuncu 5.7 1,486
2014 38 Komedi Oyuncu 4.4 397
2011 35 Komedi Oyuncu 7.2 3,347
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 13
2010 34 Komedi Oyuncu 6.1 888
2007 Dram Oyuncu 3.2 56

Ben Buradayım
2005 29 Dram Oyuncu 7.4 862
2004 Komedi Oyuncu 7.1 21
2000 Dram Oyuncu 2.5 334
1953 Dram Oyuncu 8.9 17
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019