Giriş Kayıt
Kiowa K. Winans

Kiowa K. Winans


Yapımcı, Sesler, Sanat Yönetmeni

Kiowa K. Winans, yapımcı, sesler, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Yapımcı
Sesler
6.7 2,636
2012 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.9 29
2012 Dram 7.6 25
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 194

Mürekkep
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Yapımcı
Kostüm Tasarımcısı
Sesler
7.0 20,063
2005 Gizem Yapımcı 5.9 400
2005 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 1,352
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018