Giriş Kayıt
Kiowa K. Winans

Kiowa K. Winans


Yapımcı, Sesler, Sanat Yönetmeni, Yapım Yöneticisi

Kiowa K. Winans, yapımcı, sesler, sanat yönetmeni, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Yapımcı
Sesler
6.7 2,583
2012 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.9 29
2012 Dram 7.6 25
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 193

Mürekkep
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Yapımcı
Kostüm Tasarımcısı
Sesler
7.0 19,967
2005 Gizem Yapımcı 5.9 399
2005 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 1,341
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018