Giriş Kayıt
Fabio Burtin

Fabio Burtin


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fabio Burtin, kameraman, görüntü yönetmeni.

Meu Nome Não É Johnny (2008), Lisbela e o Prisioneiro (2003), Journey to the End of the Night (2006), Güneşin Melekleri (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 745
2012 Belgesel Kameraman 7.0 833
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 71
2010 Dram Kameraman 6.2 228
2010 Komedi Kameraman 7.1 343
2009 Suç Kameraman 6.3 444

Körlük
2008 Dram Kameraman 6.6 66,093
2008 Dram Kameraman 5.7 20
2008 Biyografi Kameraman 7.2 5,809
2006 Dram Kameraman 5.9 2,396

Güneşin Melekleri
2006 Dram Kameraman 7.2 889
2005 Macera Kameraman 2.9 857
2003 Komedi Kameraman 7.5 4,896
1999 Biyografi Kameraman 6.7 262
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019