Giriş Kayıt
Sam Laybourne

Sam Laybourne (45)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Lawrence Paterson Laybourne, 01 Ocak 1974 ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Manhattan Love Story (2014), The Michael J. Fox Show (2013), Worst Week (2008), The Loop (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Paterson Laybourne
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 5,664
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 5,757
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 4,901
2009 Komedi Çeşitli
Senarist
Yapımcı
7.0 38,407
2008 Komedi Senarist
Çeşitli
7.6 2,397
2007 Komedi Senarist 7.6 3,387
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
7.6 1,821
2006 32 Belgesel Oyuncu 7.1 1,265
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019