Giriş Kayıt
Sam Laybourne

Sam Laybourne (44)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Lawrence Paterson Laybourne, 01 Ocak 1974 ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Manhattan Love Story (2014), The Michael J. Fox Show (2013), Worst Week (2008), The Loop (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Paterson Laybourne
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 5,603
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 5,711
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 4,859
2009 Komedi Çeşitli
Senarist
Yapımcı
7.0 38,209
2008 Komedi Senarist
Çeşitli
7.6 2,382
2007 Komedi Senarist 7.6 3,367
2006 Komedi Senarist
Çeşitli
7.6 1,819
2006 32 Belgesel Oyuncu 7.1 1,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018