Giriş Kayıt
Dave B. Mitchell

Dave B. Mitchell (49)


Oyuncu

Dave B. Mitchell, 25 Temmuz 1969 Tullahoma, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Titanfall (2014), (2009) G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), (2012) Loraks (2012), (2010) Superman ve Batman: Kıyamet (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Tullahoma, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave MItchell | Dave Mitchell | David B. Mitchell 
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Süper Kahramanlar
2016 47 Animasyon Oyuncu 4.5 572
2016 47 Komedi Oyuncu 6.9 989
2016 47 Animasyon Oyuncu 6.0 1,082
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,158

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 46 Animasyon Oyuncu 8.3 16,738
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.5 1,730
2015 46 Animasyon Oyuncu 5.8 2,101
2014 45 Animasyon Oyuncu 7.0 453
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,066
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,373
2014 45 Suç Oyuncu 6.7 2,710
2014 Aksiyon Oyuncu 8.7 3,244
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 10,567
2013 Oyuncu 6.7 6,179
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 9,912
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 40,827
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,552
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 873
2012 43 Animasyon Oyuncu 5.9 421
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,979
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,404

Superman Elite Karşı
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.1 11,018

Loraks
2012 43 Animasyon Oyuncu 6.4 88,892
2012 Oyuncu 8.0 587
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,309

Mutluluğa Boya Beni
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.4 3,293
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,066

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 41 Animasyon Oyuncu 7.2 21,645
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,558
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,515
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 825
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 120,032
2009 Dram Oyuncu 7.6 57,114
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 43
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 376
2007 Komedi Oyuncu 2.6 635
2007 38 Animasyon Oyuncu 6.8 3,244
2007 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
5.2 1,362
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019