Giriş Kayıt
Naoyoshi Shiotani

Naoyoshi Shiotani


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Naoyoshi Shiotani, animasyon, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
7.1 4,102
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.2 19,877
2012 Animasyon Yönetmen 6.0 1,220
2011 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.2 1,761
2009 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.7 513
2007 Animasyon Yönetmen 6.3 235
2006 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
7.6 4,652
2005 Animasyon Animasyon 6.6 259

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 Animasyon Animasyon 7.4 38,957
2002 Animasyon Animasyon 8.3 3,129

Ruhların Kaçışı
2001 Animasyon Animasyon 8.6 770,822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023