Giriş Kayıt
Kevin Steen

Kevin Steen (35)


Oyuncu, Kameraman

Kevin Steen, 07 Mayıs 1984 doğumlu oyuncu, kameraman.

WWF Raw Is War (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1984
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 233
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 175
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 494
2017 Spor Oyuncu 6.4 142
2017 Spor Oyuncu 7.0 196
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 600
2016 Spor Oyuncu 6.7 248
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 849
2015 Oyuncu 6.6 270
2015 Spor Oyuncu 6.5 271
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 316
2013 29 Dram Kameraman 5.8 857
2010 26 Oyuncu    
1999 Spor Oyuncu 7.4 4,898
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,393
Film Altyazıları
Us (9,146) Shazam! (5,201) Ying (2,804) Il primo re (2,627) The Professor (2,379) Maria (1,796) The Perfection (1,766) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,547) Rim of the World (1,510) Five Feet Apart (1,100)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (48,000) Chernobyl (42,808) The 100 (3,475) The Big Bang Theory (3,080) Killing Eve (1,815) Vikings (1,605) The Blacklist (1,540) Breaking Bad (1,227) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,177) Friends (1,142)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019