Giriş Kayıt
Sharon Kluge

Sharon Kluge


Oyuncu

Sharon Kluge, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 6.4 922
2012 Komedi Oyuncu 3.9 156
2009 Dram Oyuncu 6.5 333

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 18,516

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Oyuncu 5.7 17,444
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019