Giriş Kayıt
Sema Çeyrekbasi

Sema Çeyrekbasi


Oyuncu

Sema Çeyrekbasi, oyuncu.

Koltuk Belası (1990), (2007) Sis ve Gece (2007), (2006) Kaybolan Yıllar (2006), (2010) Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.1 70
2016 Dram Oyuncu 6.6 90
2010 Komedi Oyuncu 6.7 559
2009 Dram Oyuncu 3.5 10
2007 Macera Oyuncu 7.0 1,072
2006 Dram Oyuncu 7.2 571
2005 Dram Oyuncu 7.6 73
2004 Dram Oyuncu 8.3 2,542
1992 Dram Oyuncu 6.0 163
1990 Komedi Oyuncu 7.1 1,826
1985 Dram Oyuncu 7.3 74
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019