Giriş Kayıt
Yuko Orikasa

Yuko Orikasa


Kameraman, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Yuko Orikasa, kameraman, görsel efekt, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.2 56
2005 Animasyon Kameraman 7.3 260
2004 Animasyon Kameraman 8.1 26,317
2003 Animasyon Kameraman 6.7 208
2003 Aksiyon Kameraman 7.4 1,735
2002 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 979
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.7 1,291
2001 Animasyon Kameraman 7.9 19,345
2000 Animasyon Kameraman 7.4 185
2000 Animasyon Kameraman 7.8 1,187
1999 Animasyon Kameraman 7.5 13,602
1998 Animasyon Görsel Efekt 7.5 26,861
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019