Giriş Kayıt
Steve Abbott

Steve Abbott (64)


Yapımcı, Oyuncu

Steve Abbott, 28 Temmuz 1954 Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, oyuncu.

Wanda Adında Bir Balık (1988), Vahşi Yaratıklar (1997), Brassed Off (1996), Blame It on the Bellboy (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1954
Doğum Yeri: Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 64 Belgesel Oyuncu 7.7 17
2012 Belgesel Yapımcı 7.3 267
2010 56 Komedi 5.3 348
2008 54 Belgesel Yapımcı 7.8 295
2007 Belgesel Yapımcı 7.6 608

Vahşi Yaratıklar
1997 43 Komedi Yapımcı 6.4 21,818
1996 42 Komedi Yapımcı 7.1 17,503
1992 38 Komedi Yapımcı 5.4 2,301

Wanda Adında Bir Balık
1988 34 Komedi Yapımcı 7.6 122,538

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 34 Macera 7.2 47,367
1983 29 Komedi Çeşitli 7.6 104,659
Dizi Altyazıları
Chernobyl (35,005) Game of Thrones (12,961) The 100 (3,548) Black Mirror (2,420) Warrior (2,379) Big Little Lies (1,803) The Big Bang Theory (1,374) Swamp Thing (1,350) Vikings (1,349) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,317)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019