Giriş Kayıt
Ivan Vatez Rodriguez

Ivan Vatez Rodriguez


Kameraman

Ivan Vatez Rodriguez, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Ivan Rodriguez | Iván Rodriguez
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Donmuş Ölüm
2009 Korku Kameraman 3.3 916
2009 Dram Kameraman 6.8 63
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.8 17
2008 Macera Kameraman 6.4 2,317

Küçük Küller
2008 Biyografi Kameraman 6.6 8,066
2008 Aksiyon Kameraman 4.0 339
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018