Giriş Kayıt
Daniel Sternbaum

Daniel Sternbaum


Müzisyen, Müzisyen

Daniel Sternbaum, müzisyen, müzisyen.

Milius (2013), Kevin Smith: Sold Out - A Threevening with Kevin Smith (2008), Kevin Smith: Too Fat for 40! (2010), Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Danny Sternbaum
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvel: Kaptan Amerika’nın 75. Yıldönümü
2016 Belgesel Müzik 7.5 326

Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl
2014 Belgesel Müzik 7.5 575
2013 Belgesel Müzik 7.5 1,688
2010 Komedi Müzik 7.4 1,103
2008 Belgesel Müzik 7.9 1,495
2008 Komedi Müzik 6.7 22,366
2006 Belgesel Müzik 7.5 291
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019