Giriş Kayıt
Matthew Medlin

Matthew Medlin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Matthew Medlin, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

California Solo (2012), (2013) Şu An Muhteşem (2013), (2017) Brigsby Bear (2017), (2014) Cut Bank (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Medlin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.4 11,239
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 212
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 2,393
2016 Komedi Yapımcı 6.0 2,718
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 19,808
2015 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 9,077
2014 Aksiyon Yapımcı 4.7 484
2014 Gerilim Yapımcı 6.0 9,007

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.1 127,055
2013 Dram Yapımcı 5.6 2,501

Soluk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 12,699
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 8,177
2012 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 892
2011 Suç Yapım Yöneticisi 4.7 3,778
2011 Komedi Yapımcı 4.4 414

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Çeşitli 6.4 849
2010 Dram Çeşitli 6.3 1,291
2010 Dram Yapımcı 6.8 251
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018