Giriş Kayıt
Matthew Medlin

Matthew Medlin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Matthew Medlin, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

California Solo (2012), (2013) Şu An Muhteşem (2013), (2017) Brigsby Bear (2017), (2014) Cut Bank (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Medlin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.4 12,087
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 212
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 2,647
2016 Komedi Yapımcı 6.0 2,927
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 19,980
2015 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 9,077
2014 Aksiyon Yapımcı 4.7 665
2014 Gerilim Yapımcı 6.0 9,126

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.1 128,808
2013 Dram Yapımcı 5.6 2,637

Soluk
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 12,854
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 8,677
2012 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 949
2011 Suç Yapım Yöneticisi 4.7 3,901
2011 Komedi Yapımcı 4.4 440

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Çeşitli 6.4 901
2010 Dram Çeşitli 6.3 1,375
2010 Dram Yapımcı 6.9 264
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,652) Supernatural (4,488) The Big Bang Theory (3,182) The Flash (2,545) Better Call Saul (1,864) A Discovery of Witches (1,816) Shameless (1,653) Titans (1,600) La Casa de Papel (1,115) Manifest (1,094)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018