Giriş Kayıt
Peter Badstübner

Peter Badstübner


Oyuncu

Peter Badstübner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Eldiven
2019 Suç Oyuncu 6.7 1,381
2013 Komedi Oyuncu 6.9 1,676
2013 Aile Oyuncu 5.4 244
2012 Komedi Oyuncu 6.7 53
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 100
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
1999 Suç Oyuncu 6.2 186
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019