Giriş Kayıt
Erin Egan

Erin Egan


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Erin Egan, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

Mezuniyet (2007), (2002) Monte Kristo Kontu (2002), (2006) Grandma's Boy (2006), (2008) Vahşi Doğa (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 16,753
2014 Macera Yapımcı 4.0 179

Vahşet Sapağı
2013 Gerilim Yapımcı 5.3 729
2011 Çeşitli 6.7 276
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 2,874

Kardeşlik
2010 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 3,746
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.6 107
2009 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.9 3,686

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 19,856
2008 Dram Çeşitli 5.4 243

Mezuniyet
2007 Komedi Çeşitli 6.6 1,586
2006 Komedi Çeşitli 7.0 72,696

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.8 117,154
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018