Giriş Kayıt
Erin Egan

Erin Egan


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Erin Egan, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

Mezuniyet (2007), (2002) Monte Kristo Kontu (2002), (2006) Grandma's Boy (2006), (2008) Vahşi Doğa (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 16,593
2014 Macera Yapımcı 3.9 166

Vahşet Sapağı
2013 Gerilim Yapımcı 5.3 650
2011 Çeşitli 7.0 157
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 2,743

Kardeşlik
2010 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 3,572
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.6 105
2009 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.9 3,547

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 19,111
2008 Dram Çeşitli 5.3 221

Mezuniyet
2007 Komedi Çeşitli 6.6 1,518
2006 Komedi Çeşitli 7.0 72,490

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.8 116,392
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018