Giriş Kayıt
Will Bates

Will Bates


Müzisyen, Müzisyen

Will Bates, müzisyen, müzisyen.

I Origins (2014), Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015), The Magicians (2015), Köstebek (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Bates
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Müzik 5.7 60
2018 Dram Müzik 4.1 6,686
2018 Dram Müzik 8.0 6,261
2018 Dram Müzik 6.9 1,625
2017 Dram Müzik 6.4 6,378
2016 Belgesel Müzik 8.0 2,817
2016 Dram Müzik 7.1 4,332
2016 Dram Müzik 7.7 7,826

Köstebek
2016 Suç Müzik 6.5 36,304
2016 Belgesel Müzik 7.8 7,625
2016 Dram Müzik 7.4 7,432
2016 Belgesel Müzik 8.1 2,136
2015 Dram Müzik 6.2 3,564
2015 Belgesel Müzik 8.0 33,520
2015 Belgesel Müzik 6.9 5,255
2015 Dram Müzik 7.6 32,456
2014 Dram Müzik 5.8 86
2014 Komedi Müzik 4.8 311
2014 Dram Müzik 4.2 517
2014 Komedi Müzik 7.4 424
2014 Belgesel Müzik 8.0 1,161
2014 Belgesel Müzik 6.6 357
2014 Dram Müzik 7.4 101,964

Sırları Çalıyoruz: Wikileaks'in Hikayesi
2013 Belgesel Müzik 6.9 7,047
2013 Korku Müzik 5.5 3,275

28 Otel Odası
2012 Dram Müzik
Müzik
5.8 2,723

Normaller
2012 Komedi Müzik 4.7 194
2012 Dram Müzik 4.1 3,476

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Müzik
Müzik
5.5 7,897

Yola Devam
2012 Dram Müzik 5.3 4,542
2011 Dram Müzik 7.0 84,385
2010 Suç Müzik 6.0 60
2009 Komedi Müzik 5.1 227
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019