Giriş Kayıt
Dylan Blue

Dylan Blue


Oyuncu

Dylan Blue, oyuncu.

Yeni Yıl Işıkları (2006), Just Like the Son (2006), (2017) Rap Kraliçesi (2017), (2015) The Preppie Connection (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rap Kraliçesi
2017 Dram Oyuncu 6.7 8,340
2015 Suç Oyuncu 6.1 3,203
2010 Komedi Oyuncu 4.7 81

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Oyuncu 4.9 20,368
2006 Dram Oyuncu 7.5 1,098
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019