Giriş Kayıt
Erik William Smith

Erik William Smith


Yapımcı

Erik William Smith, yapımcı.

(2011) Happy Endings (2011), (2011) Franklin & Bash (2011), (2003) Öldüğümde Uyuyacağım (2003), (2008) Anlaşma (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 4.7 2,322
2011 Komedi Çeşitli 7.7 32,264
2011 Komedi Çeşitli 7.7 12,590
2008 Korku Çeşitli 5.0 5,938

Anlaşma
2008 Dram Çeşitli 5.4 4,224

Gürültü
2007 Komedi Çeşitli 6.2 4,081

Karambol
2005 Suç Yapımcı
Çeşitli
5.3 1,124

Tutku Çemberi
2005 Dram Çeşitli 6.1 4,580
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 7,764

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 Suç Çeşitli 5.8 8,024

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 6,579

İnançlı
2001 Dram Çeşitli 7.2 34,109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019