Giriş Kayıt
Finn Bergh

Finn Bergh (55)


Oyuncu

Finn Bergh, 08 Ocak 1964 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu.

Guldhornene (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1964
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Takma İsmi: Finne
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 46 Dram Oyuncu 7.6 8,556

Ateş ve Limon
2008 44 Dram Oyuncu 7.3 16,208
2008 Suç Oyuncu 7.3 954
2007 43 Komedi Oyuncu 4.3 203
2007 43 Dram Oyuncu 6.5 505

Cinayet
2007 Suç Oyuncu 8.4 21,563
2006 Suç Oyuncu 7.5 1,246
2004 Biyografi Oyuncu 7.2 1,226
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019