Giriş Kayıt
Tatsuya Abe

Tatsuya Abe


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Tatsuya Abe, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Yönetmen 7.5 1,457
2009 Animasyon Yönetmen 6.4 560
2009 Animasyon Yönetmen 6.8 177
2008 Animasyon Yönetmen 5.9 140
2006 Animasyon Animasyon 6.7 202
2004 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 33,761
2004 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.1 1,577
2000 Aksiyon Yönetmen 7.0 882
2000 Animasyon Animasyon 7.8 1,646
2000 Animasyon Animasyon 6.9 183
1999 Animasyon Animasyon 7.2 1,692
1999 Aksiyon Animasyon 6.4 184
1998 Animasyon Animasyon 6.7 1,362
1994 Animasyon Animasyon 7.7 2,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022