Giriş Kayıt
Anthony Pearce

Anthony Pearce


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Anthony Pearce, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu.

Meet My Valentine (2015), Sutures (2009), (2006) Wendy Wu: Homecoming Warrior (2006), (2009) Deadliest Warrior (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Stark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 181
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 2.5 610
2017 Macera Yapım Tasarımcısı 3.0 2,901
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 2.5 282
2016 Aksiyon Oyuncu
Yapım Tasarımcısı
3.7 289
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.2 854
2016 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
5.1 203
2015 Korku Yapım Tasarımcısı 5.5 9,982
2015 Dram Sanat Bölümü 6.4 843
2015 Suç Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
6.9 60
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.9 145
2013 Dram Makyaj 4.7 336
2012 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.2 119
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.4 1,708
2010 Dram Sanat Bölümü 6.3 310
2009 Komedi Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
Çeşitli
4.6 310
2009 Korku Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
Oyuncu
4.5 1,374
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 2,906

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 5,362
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.5 68

Testere 3
2006 Korku Sanat Bölümü 6.2 164,753
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 4,857

Testere 2
2005 Korku Sanat Bölümü 6.6 215,796
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019