Giriş Kayıt
Kiyotaka Nakahara

Kiyotaka Nakahara


Animasyon

Kiyotaka Nakahara, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon 7.7 577
2010 Animasyon Animasyon 6.9 317
2010 Animasyon Animasyon 7.3 7
2008 Animasyon Animasyon 7.4 242
2005 Animasyon Animasyon 6.7 154

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Animasyon 6.8 4,254
2000 Animasyon Animasyon 7.8 1,220
1999 Animasyon Animasyon 7.4 1,295
1989 Animasyon Animasyon 7.7 52
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019