Giriş Kayıt
Nick Smyth

Nick Smyth (35)


Oyuncu

Nick Smyth, 08 Eylül 1983 Halifax, Nova Scotia, Kanada doğumlu oyuncu.

The Flying Man (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1983
Doğum Yeri: Halifax, Nova Scotia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Nick Smith
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Korku Oyuncu 6.6 322
2017 34 Aksiyon Oyuncu 3.5 299
2016 33 Komedi Oyuncu 5.9 1,284
2015 32 Komedi Oyuncu 6.6 71,545
2015 32 Aksiyon Oyuncu 2.9 155
2013 30 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 841
2012 29 Belgesel Oyuncu 6.5 255
2010 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 6
2005 22 Biyografi Oyuncu 8.0 166,555
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019