Giriş Kayıt
Jeph Duarte

Jeph Duarte


Jeph Duarte,

Tanrı'nın Ordusu 3 (2000), Terror Tract (2000), Tetikçinin Dönüşü (1999), (2000) Forever Lulu (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi 0 4.5 256

Waz
2007 Suç 0 5.7 7,871

Misafir
2007 Suç 0 7.7 40,249

Gençlik Ateşi
2005 Suç Çeşitli 5.5 17,477

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 644,405

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 Fantastik Çeşitli 5.6 4,693
2000 Komedi Çeşitli 6.0 1,574
2000 Komedi Çeşitli 5.6 1,155

Tetikçinin Dönüşü
1999 Aksiyon Çeşitli 4.0 1,130

Tatlı Kaçıklar
1999 Komedi Çeşitli 5.5 393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019