Giriş Kayıt
Carlo Mestroni

Carlo Mestroni


Oyuncu

Carlo Mestroni, oyuncu.

(2009) Assassin's Creed II (2009), (2013) Outlast (2013), (2008) Afterwards (2008), (2010) Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.6 185

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 31,019
2016 Aksiyon Çeşitli 7.5 1,334
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 53

Şah Mat
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 35,205
2014 Aksiyon Çeşitli 7.1 4,423
2014 Dram Oyuncu 5.3 144
2014 Korku Oyuncu 8.5 1,114
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 6,425

Üçleme
2013 Dram Oyuncu 6.7 162
2013 Suç Oyuncu 6.3 1,215
2013 Macera Oyuncu 8.4 2,773

Sürgün
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 27,460
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 13,432
2011 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.3 10,348

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 153,418
2010 Dram Oyuncu 4.8 568
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,306
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,614
2009 Aksiyon Oyuncu 4.8 214

Bay Hiçkimse
2009 Dram Oyuncu 7.8 198,414
2009 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
9.1 18,135
2008 Macera Oyuncu 3.9 862
2008 Dram Oyuncu 5.9 3,583
2008 Dram Oyuncu 5.2 196

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Oyuncu 4.7 1,108
2008 Komedi Oyuncu 5.0 349
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,373
2007 Suç Oyuncu 5.2 222
2006 Suç Oyuncu 5.7 508
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 85
2004 Animasyon Oyuncu 6.7 2,186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019