Giriş Kayıt
Sarvesh Murari

Sarvesh Murari


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Sarvesh Murari, görüntü yönetmeni, kameraman.

Vikramarkudu (2006), Doosukeltha (2013), Prayanam (2009), Ragada (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 58
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 1,156
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.8 266
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 51
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 217
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 725
2009 Romantik Görüntü Yönetmeni 7.8 937
2009 Korku Kameraman 7.3 2,310
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 44
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.7 3,279
2003 Macera Kameraman 8.2 1,037
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019