Giriş Kayıt
Sarvesh Murari

Sarvesh Murari


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Sarvesh Murari, görüntü yönetmeni, kameraman.

Vikramarkudu (2006), Doosukeltha (2013), Prayanam (2009), Ragada (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 58
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 1,031
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.8 264
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 50
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 214
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 713
2009 Romantik Görüntü Yönetmeni 7.7 854
2009 Korku Kameraman 7.3 2,254
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 44
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.7 3,248
2003 Macera Kameraman 8.2 992
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018