Giriş Kayıt
David Farr

David Farr (49)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

David Farr, 01 Ocak 1969 Guildford, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı.

Hanna (2011), The Night Manager (2016), McMafia (2018), HHhH (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1969
Doğum Yeri: Guildford, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Senarist 7.7 7,999
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
3.8 7,851
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 8,385
2017 48 Aksiyon Senarist 6.4 8,977
2016 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 54,960
2015 46 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.1 7,400
2011 42 Aksiyon Senarist 6.8 173,125
2002 Dram Senarist 8.3 12,866
- Dram Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018