Giriş Kayıt
Richard Zeringue

Richard Zeringue


Oyuncu

Richard Zeringue, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 272

Gizli Oyun
2013 Dram Oyuncu 6.8 45,987
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.0 600

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 85,362
2011 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,839

Aramızdaki Düşmanlar
2010 Aksiyon Oyuncu 2.3 491

Terör Tuzağı
2010 Gerilim Oyuncu 3.7 965
2009 Korku Oyuncu 3.7 856

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,249
2007 Dram Oyuncu 5.4 127

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.1 71,304
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018