Giriş Kayıt
Richard Zeringue

Richard Zeringue


Oyuncu

Richard Zeringue, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 260

Gizli Oyun
2013 Dram Oyuncu 6.8 45,811
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.1 544

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 84,823
2011 Aksiyon Oyuncu    

Aramızdaki Düşmanlar
2010 Aksiyon Oyuncu 2.3 470

Terör Tuzağı
2010 Gerilim Oyuncu 3.7 882
2009 Korku Oyuncu    

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,089
2007 Dram Oyuncu    

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.1 71,075
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018