Giriş Kayıt
Lucy Nickson

Lucy Nickson (33)


Makyaj

Lucy Nickson, 29 Ağustos 1985 Stockport, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu makyaj.

The Violators (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Stockport, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.2 200
2015 30 Dram Makyaj 6.1 394
2015 30 Korku Makyaj 5.4 2,012
2012 Aile Makyaj 7.9 2,640
2010 Komedi Makyaj 6.5 95
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019