Giriş Kayıt
Juliana Alves

Juliana Alves (36)


Oyuncu

Juliana Alves de Oliveira, 02 Mayıs 1982 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

"Cheias de Charme" (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juliana Alves de Oliveira
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Juliana
Takma İsmi: Julie
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Komedi Oyuncu 4.3 54
2017 35 Komedi Oyuncu 3.8 43
2016 34 Komedi Oyuncu 5.4 8
2014 32 Komedi Oyuncu 5.0 80
2014 32 Gerilim Oyuncu 5.4 358
2012 30 Komedi Oyuncu 5.7 1,631
2009 Macera Oyuncu 6.8 473
2002 Game-Show Oyuncu 3.1 209
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018